Karácsonyi ünnepség

2023.12.01. 20:00

Nyugdíjas pedagógusok karácsonyoztak a Tóvárosiban

Karácsony alkalmából nyugdíjas pedagógusait köszöntötte a Pedagógusok Szakszervezete Fejér Vármegyei Szervezetének Nyugdíjas Tagozata. Az összejövetelnek idén első alkalommal a Tóvárosi Általános Iskola adott otthont.

Borsányi Bea

A résztvevőket Jámbor Ferencné köszöntötte

Fotó: Borsányi Bea / Fejér Megyei Hírlap

- Karácsony előtt szeretnénk megköszönni a nyugdíjas pedagógusoknak azt a törődést és fáradozást, amivel felneveltek minket, méghozzá úgy, hogy ezt a hagyományt később a mi generációnk ne csak megtartsa, de tovább is adja az utánunk következőknek – mondta az ünnepség előtt Jámbor Ferencné, a PSZ Fejér Vármegyei Szervezetének elnöke, aki azt is elárulta, a karácsonyi összejövetelek hagyománya három évtizedre nyúlik vissza. 

Zelenák Istvánné, a Nyugdíjas Tagozat titkára hozzátette, jelenleg 45 tagja van a nyugdíjas klubnak, de a taglétszám növekszik. Természetesen nem csak általános és középiskolai tanárok tartoznak a soraikba, de óvónők is, akik szívesen töltenek együtt időt – általában kéthetente találkoznak - illetve szerveznek közös programokat is. A péntek délutáni karácsonyi ünnepségen süteményekkel, pezsgővel, üdítővel látták vendégül a nyugdíjas pedagógusokat, akiket Mészáros Attila alpolgármester köszöntött a Hosszúsétatéri Óvoda Tóvárosi Tagóvodájának nagycsoportosai által adott műsort követően. 

A délutánt a Tóvárosi óvodások műsora tette színesebbé
Fotó: Borsányi Bea / Fejér Megyei Hírlap

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában