Civil összefogás

2023.12.09. 12:32

Nádasdladányban is járt a Mikulás (videó)

December 2-án, civil szervezésben tartották a Mikulás ünnepséget Nádasdladányban. A tavaly indult összefogás most 60 gyermeket örvendeztetett meg.

Feol.hu

Fotó: A szervezők

Ezúttal a Közösségi Ház adott helyet a nagysikerű, teltházas programnak - kaptuk a beszámolót a Mikulás segédjeitől, Halmi-Sárkány Edinától és Pintér Dórától. Mint elmondták, a szülők, nagyszülők a névre szóló csomagokat előre leadhatták a gyűjtőpontokon, amik személyesen kerültek kiosztásra. A gyerekek versekkel, énekekkel, rajzokkal készültek, hogy meglepjék a Nagyszakállút, aki idén is kivilágított, csengettyűs lovas kocsin érkezett, majd egyesével szólított mindenkit a színpadra. A szerény kis ünnepséget követően a helyiek szeretetvendégséggel lepték meg az összegyűlteket: sós és édes süteményekkel, szörppel kínálták a lakosság apraja-nagyját. Aki már megkapta a csomagját, a faluban utazhatott a Mikulás járgányával is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában