3 hétig tart

2023.12.15. 11:30

Moratórium Fejér vármegyében is: az MVM közölte a hírt

Feol.hu

Forrás: Fotó: Kállai Márton

Az MVM honlapján közölte a hírt, hogy az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően december 15. és 2024. január 8. között háromhetes önkéntes kikapcsolási moratóriumot hirdet lakossági ügyfeleinek, tehát egyetlen lakossági ügyfelénél sem kapcsolja ki az áramot és a földgázt az ünnep időszakában.

„Az MVM a folyamatos energiaellátást biztosítva segít abban, hogy a karácsony és az újév körüli ünnepi időszakot minden család nyugalomban tölthesse” – nyilatkozta Hiezl Gábor, az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. vezérigazgatója.

Mint közleményükben kifejtik: az MVM moratóriuma nemcsak a védett ügyfeleket érinti, hanem azokat a lakossági ügyfeleket is, akiknek 60 napon túli számlatartozása van. Nem vonatkozik viszont azokra, akiknél már korábban kikapcsolták a szolgáltatást, ahogy az üzleti és nyilvánvalóan a más energiakereskedővel szerződésben álló ügyfelekre sem.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában