Mesék felnőtteknek

2023.12.18. 20:17

Mesés utazás a VMK Széna téri tagkönyvtárában

Egy különleges hétfő estét töltöttek el a látogatók Csóka Judit pszichológus és meseterapeuta társaságában, aki ezúttal a magyar mesék világába kalauzolta őket.

Hajdú Marianna

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Csóka Judit, aki a mindennapi élet nehézségeivel küzdő embereknek nyújt segítséget, ezen az estén mesék erejét használta. Az egész évben futó Meseföldrajz programsorozat keretében a résztvevők minden alkalommal egy új ország kultúrájával ismerkedhettek meg. A mesék estje során a felnőtt közönség felfedezhette, hogy a mesék nem csak a gyerekek kizárólagos privilégiumai. Sőt.

A mesélés során Csóka Judit énekléssel és zenéléssel fűszerezte az előadást, így teremtve egy varázslatos hangulatot. A mese után beszélgetés keretén belül osztották meg egymással a hallgatóságban ülők saját élményeiket és gondolataikat. Minden találkozó során a résztvevők hoztak egy jellegzetes ételt, ami az adott országhoz kapcsolódott. Ezúttal a magyar konyha ízeivel gazdagodtak, ami hozzájárult az est hangulatának emeléséhez. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában