Érdemes ellátogatni!

2023.12.02. 12:16

Megnyílt a Kori Liget Fehérváron - december 2-án, szombaton ingyenes!

Ünnepélyesen, hivatalosan és esőmentesen nyílhatott meg szombaton reggel a Kori Liget Székesfehérváron. Ezen a napon, december 2-án ingyenesen használható a pálya.

S. Töttő Rita

Fotó: S. Töttő Rita / Fejér Megyei Hírlap

A pénteki esős időjárás miatt szombat reggelre halasztották Székesfehérváron a Kori Liget megnyitását, amelyre ezúttal végre csapadékmentesen kerülhetett sor. A megnyitón Cser-Palkovics András polgármester rámutatott: láthatóan megújult a jégpálya, szolgáltatásait is fejlesztették. A jégfolyosónak köszönhetően lett kikorcsolyázási lehetőség, a fények, a szolgáltató egység, a büfé egyaránt jobb lett az előző éveknél. Minden adott tehát ahhoz, hogy az adventet elkezdjük – fogalmazott a város vezetője, s mindenkinek köszönetet mondott, aki ebben a munkában részt vett, akik a bérelt infrastruktúrát biztosították, a közelben lakóknak pedig a türelmet, hogy elviselik a megnövekedett zajhatást és forgalmat.

Fotó: Fehér Gábor  / Fejér Megyei Hírlap

Bozai István városgondnok hozzátette: az első, szombati napon díjmentesen használható a Kori Liget. A pálya korcsolyázó felülete közel kétszeresére nőtt, a zenepavilon pedig hangulatos pihenőtérré alakult, szép új fényeket kapott. Január vége, február elejéig tervezik a Kori Liget nyitvatartását – mindez csak az időjárástól függ.

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában