Formabontó

2023.12.10. 14:00

Meghökkentő karácsonyfa ugrik elénk a dunaújvárosi kórházban

Különleges karácsonyi dísz fogadja a kórházba érkezőket az aulában, számolt be róla honlapján és közösségi oldalán a Dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház- Rendelőintézet.

Horváth-Buthy Lilla

Fotó: Szent Pantaleon Kórház

S mi benne a meghökkentő? Mondjuk inkább formabontónak! 

Csodálatos ruhát visel egy próbababa, minek abroncsos szoknyáját díszekkel, gömbökkel, szalagokkal és fenyőágakkal ölelték körbe. Nagyon előkelő, avantgárd megoldás: már-már báli ruha, sőt szerintünk a kifutón is megállná a helyét. "Ő" mégis beéri azzal, hogy puszta jelenlétével mosolyt csaljon a kórházba lépők arcára, s egy kis karácsonyi hangulatot varázsoljon maga körül, épp a Szent Pantaleon szobor szomszédságában.

Fotó: Szent Pantaleon Kórház

Így írnak róla: "Idén egy látványos, kreatív karácsonyi dekorációt helyeztünk el a kórház aulájában a Szent Pantaleon szobor mellett. Nemcsak ruhaüzletek kirakataiban, bevásárlóközpontokban, ruhaszalonokban mutat jól ez a karácsonyi dekoráció. A próbababa köré helyezett fém állványra fenyőágakat rögzítettünk és azt díszítettük fel. A szép esésű szoknyarészt díszítettük fel, így alakult ki a különleges karácsonyi ruhakölteményt."

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában