Egy szeretni való közösség

2023.12.19. 17:30

Megható, karácsonyi pillanatok a martonvásári intézményben (videóval!)

Isten szeretete beragyogta a szíveket a martonvásári Pápay Ágoston Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium diákjainak ünnepi műsorát hallgatva. A szemek ragyogtak, az arcok mosolyogtak, a tenyerek összeverődtek, sőt még az országgyűlési képviselő is dalra fakadt a gyerekek kedvéért.

Kecskés Zoltán

Tessely Zoltán, a Pannónia Szíve országgyűlési képviselője és Martonvásár polgármestere, Szabó Tibor is a gyerekekkel együtt énekelt.

Fotó: Kecskés Zoltán / FMH

Isten tagadhatatlanul köztünk volt kedd délelőtt, amelyre így karácsony közeledtével egyre több példa mutatkozik: bárki tapasztalhatja, érezheti, akár egy adományátadás, egy adventi gyertyagyújtás alkalmával, vagy éppen a Pápay Ágoston intézmény lakóinak műsorát hallgatva,  akik szívbemarkolóan bizonyították ismét élni akarásukat és tehetségüket. Az intézmény karácsonyi előadást figyelve a vendégeknek örömkönny szökött a szemébe, mert abban a néhány műsorszámban az isteni, feltétel nélküli szeretetet mutatkozott meg. 

Megjött a Jézuska a martonvásári Pápay Ágoston Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium diákjainak.
Fotó: Kecskés Zoltán  / FMH

A meghívott vendégek között volt Tessely Zoltán, a Pannónia Szíve országgyűlési képviselője és Martonvásár polgármestere, Szabó Tibor is, akik teli kosarakkal érkeztek a martonvásári intézménybe. Édességek, gyümölcsök és játékok is lapultak a rekeszekben a nebulók részére, míg segítőik finom borokkal gazdagodhattak.

Isten szeretete beragyogta a szíveket.
Fotó: Kecskés Zoltán  / FMH

A vendégeskedő adományozók felszólalásukban  megköszönték  az intézmény lakóinak a szeretetteli fogadtatást, az otthon munkatársainak pedig az áldozatos munkát, mellyel nap mint nap a gyermekekért dolgoznak. Tessely Zoltán képviselő még egy dallal is kedveskedett a gyerekeknek, akik már az említett ünnepi műsorral és a lakók által készített személyes ajándékkal kedveskedtek a város polgármesterének és a Pannónia Szíve országgyűlési képviselőjének. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában