Karácsonyi csoda Pusztaszabolcsról

2023.12.27. 20:30

Katasztrófavédelem önkéntesei ajándékoztak a Fejér vármegyei állami gondozott gyermekeknek

A pusztaszabolcsi katasztrófavédelmi őrs már nyolcadik éve szervez megható karácsonyi ajándékozást a Fejér vármegyei állami gondozott gyermekek számára. Jákli Péter, a projekt összefogója, és önkéntes csapata idén is megtöltötték a gyermekvédelmi központ ajándékcsomagjait.

Hajdú Marianna

A pusztaszabolcsi katasztrófavédelmi őrs tagjai örömmel töltötték meg ajándékokkal a karácsonyi csomagokat, az állami gondozásban részesülő gyerekek számára Fejér vármegyében

Forrás: Katasztrófavédelem

Az ünnepi fények és díszek alatt idén is egy különleges kezdeményezés bontakozott ki Pusztaszabolcson. Jákli Péter tűzoltó főtörzsőrmester és csapata a helyi katasztrófavédelmi őrsből önkéntesen álltak össze, hogy karácsonyi meglepetéseket szervezzenek a környék állami gondozásban részesülő gyermekei számára. A közösségi médiában létrehozott csoport segítségével sikerült értékes adományokat gyűjteniük, amelyeket karácsony előtt juttattak el a Székesfehérvári Gyermekvédelmi Központnak.

Az adományok között háztartási és elektronikai cikkek is helyet kaptak, amelyeket a nevelők javaslata alapján válogattak össze. A kezdeményezés nem csak az ajándékok fizikai értékéről szól, hanem a közösség összetartó erejéről és a gyermekeknek szánt szeretetről is. Jákli Péter szerint a projekt évről évre növekszik, és egyre több önkéntes csatlakozik hozzájuk, ami azt mutatja, hogy a helyi közösség támogatja és értékeli ezt a nemes ügyet.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában