Hagyomány

2023.12.18. 16:00

Jön a Fehérvári Szilveszter és a Szerencsehozó lencse

Szilveszterre buli, újévre lencse – mutatjuk milyen programokkal készül az SZKKK a 2023-as év lezárására, valamint az újév megnyitására.

Déri Brenda

Fotó: FMH-Archív / FG

December 31-én, vasárnap este nyolckor kezdetét veszi a Fehérvári Szilveszter a Zichy-színpadnál, méghozzá Kátai Jr. dj-vel, aki több rendezvényen megmutatta már zenei stílusát, köztük a fehérvári óévbúcsúztató rendezvényeken, amelyeknek állandó fellépője. Kilenctől egy feltörekvő fiatal dj, a főként elektronikus zenében mozgó Varning áll a keverőpult mögé, majd őt követi 22 óra után nem sokkal a Discover Band, akik majdnem hajnali kettőig játszanak és hetvenes-nyolcvanas évek hangulatát hozzák el a közönségnek. A szilveszteri mulatságot DJ Embryo zárja, aki háromig zenél a bulizóknak. A DJ Ernő Piaf néven is ismert lemezlovas az emelt szintű zenehallgatás legrégebbi székesfehérvári képviselője – áll az Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ közleményében. 

Ami pedig az újévi hagyományos Szerencsehozó lencsézést illeti január elsején, hétfőn az Alba Plaza előtti Palotai kapu téren várják bőséget hozó lencsefőzelékkel a fehérváriakat. 

Az esemény ezúttal is a város önkormányzata, a Honvédelmi Minisztérium, a Magyar Honvédség Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandár, a Lecsóház és az Alba Plaza együttműködésében valósul meg. 



 



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában