Mozgásban maradnak az ünneplők

2023.12.14. 16:30

Házhoz megy a gyerekek karácsonyi előadása Pusztavámon

Róth Eszter tanárnő felkészítése mellett egy különleges karácsonyi előadásra készülnek jó ideje a Pusztavámi Német Nemzetiségi Általános Iskola 4. osztályos diákjai. Az alsó tagozat végzősei öt helyszínen adják elő karácsonyi műsorukat a lakosság örömére.

Palocsai Jenő

Utcáról utcára mennek a gyerekek, énekelve vinni a karácsony örömét és üzenetét

Fotó: Illusztráció / Palocsai Jenő

Nagy odafigyeléssel és szeretettel, valamint Róth Eszter tanárnő segedelmével állították össze a Pusztavámi Német Nemzetiségi Általános Iskola 4. osztályos diákjai azt a karácsonyi programot, mely szó szerint házhoz viszi a szeretetet. 

A december 18-án, hétfőn délelőtt kezdődő műsor a Bacsó Béla utca közepén kezdődik, 9 órakor, majd 9:20-kor a Somogyi Béla utca - Kossuth Lajos utca kereszteződésénél folytatódik. A Tóparti játszótér kornyékén élők 9:40-kor, a Rózsa utca - Petőfi Sándor utca találkozásához közelebb lakók pedig 10 órakor élvezhetik az előadást. A falu végéhez legközelebbi állomáson, a Petőfi Sándor utcai buszmegállónál 10:20-kor csendülnek fel a karácsonyi dallamok. 

A szervezők mottója: „Karácsony közeledik, és a közösség ereje most még szebbé és meghittebbé teszi ezt az időszakot”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában