A zord idő meg sem kottyant a velencei Mikulásnak

2023.12.11. 15:03

Háromszáz csomagot osztott a velencei Mikulás

A zord idő meg sem kottyant a velencei Mikulásnak és segítőinek, akiknek köszönhetően a civil kezdeményezés újból nagy siker lett. Sok gyereknek okozott örömet Heiden Hajnalka ötlete.

S. Töttő Rita

Fotó: a szervezők

Tavaly szervezte először, s idén újra fontosnak tartotta a velencei Heiden Hajnalka, hogy helyi gyerekek százaihoz juttassa el a Télapót és az ő ajándékát. Mikulás napján ugyan rendkívül kellemetlen idő fogadta a szervezőket és a résztvevőket, ám az esős-havas idő nyilvánvalóan meg sem kottyant a velencei Mikulásnak. 

Fotó: a szervezők


 - A zord idő ellenére nagyon sok kisgyermeknek szerzett örömöt a Mikulás és a segítői - árulta el a feol.hu-nak a szervező, ahogy azt is: a csomagokat idén is támogatók biztosították, így a vállalkozók és a lakosság összefogásának köszönhetően 300 darab csomag és 15 kilogramm szaloncukor került a Mikulás zsákjába. A krampuszjárat is nagy meglepetés volt a gyerekeknek és örömmel utaztak a Mikulás hintója után. -A hagyományt jövőre is folytatjuk és bővítjük is újabb meglepetéssel! - foglalta össze Hajnalka, megköszönve mindazok segítségét, akik részt vettek a programban. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában