Feol podcast

2023.12.05. 18:00

Feol Podcast: Vendégünk Ulrich Tamás séf, aki szívén viseli a jótékonykodást

Három éve indult útjára a kezdeményezés, amelynek keretében a fehérvári és a környékbeli trabantosok összegyűlnek és egy felvonulással, találkozóval egybekötve adományokat visznek a város szociális intézményeibe.

Baráth Eszter

Az adventi időszakban két jótékonysági eseményt szervez társaival

Fotó: Baráth Eszter / Fejér Megyei Hírlap

Vid Péter, Lajos Róbert és Ulrich Tamás idén is megszervezte a mára már hagyományossá vált programot, amelyre december 6-án kerül sor. Ulrich Tamás a Feol Podcast vendégeként egy új, szintén a jótékonyságra koncentráló kezdeményezésről is mesélt, amelynek szintén szervezői között tudhatja magát. A séf a Lecsó Fesztivál zsűrijeként kollégáival közösen álmodta és valósította meg az Egy tál törődés nevű kezdeményezést. December 10-én kollégáival, Tőkés Dániellel, Barsch Tamással, Adamek Balázzsal és Selymes Péterrel közösen 250 adag ételt készítenek el a fehérvári karácsonyi vásárban, ahol becsületkasszás rendszerben vásárolhatják meg azok, akik szeretnék megkóstolni. A befolyt összeget a szervezők jótékony célra fordítják. Hogy pontosan mire? Többek között erről is mesél a Feol Podcast vendégeként Ulrich Tamás.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában