A Jancsár utcai buszmegállóban vesztette el a "tulajdonosát"

2023.12.28. 13:28

Egy kedves karácsonyi ajándék még mindig várja a gazdáját Fehérváron

Egy, a fehérvári, Jancsár utcai buszmegállóban felejtett karácsonyi csomag még mindig várja gazdáját. Hála egy jószándékú embernek, a csomagot nem hordták szét, nem pakolták ki, így a jogos tulajdonosa átveheti azt.

Házi Péter

Ezt a csomagozt találták meg Olgáék december 24-én este a Jancsár utcai megállóban

Fotó: olvasó

A Székesfehérváron lakó Olgáék december 24-én az unokaöcséjüket vitték éppen haza, amikor a gyerek meglátott egy, pontosabban két díszes, karácsonyi ajándékos táskát a Jancsár utcai buszmegállóban árválkodni, mégpedig a Maroshegy felé vezető járat megállójában. 

  • Mivel szenteste volt, és 18 óra után, így egyetlen helyi járatos busz sem járt már, ráadásul a Jancsár utcai buszvégállomás kis épületében sem találtunk senkit, minden be volt zárva - elevenítette fel a csomag megtalálásának történetét Olga. 
  • Gondoltuk, hogy nagyon hiányzik ez a csomag valakinek, akár ajándékba vitte, akár karácsonyra kapta, de mivel nem tudtuk biztonságosan elhelyezni a táskákat senkinél, ezért másnap, december 25-én 11 órakor visszamentünk és leadtuk az ajándékokat a Jancsár utcai Volán-épületben. Hiszen az illető valószínűleg ezen az útvonalon jár, jó eséllyel itt fogja majd keresni az elhagyott "holmiját" - idézte fel a jószívű hölgy, aki azóta kétszer is megkérdezte már az épületben dolgozókat, hogy esetleg jelentkezett-e a jogos tulajdonos. 

A válasz sajnos az volt, hogy nem, pedig Olga az egyik székesfehérvári közösségi oldalon is megosztotta a történetet, hátha olvassa azt az ajándékok gazdája, de egyelőre ez sem vezetett eredményre. Így most abban reménykedik ő is és mi is, hogy a feol segítségével, mégha pár napos késéssel is, de eljut ez az ajándék oda, ahová, akinek eleve szánták.  

Kérjük olvasóinkat is, hogy aki esetleg tud arról, kihez tartozik a két táska, ossza meg velünk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában