Együtt melegedtek a gyertya lángjánál a kislángiak

2023.12.04. 12:00

„Ég a gyertya ég, el ne aludjék" (videóval!)

Az első gyertya meggyújtásával elkezdődött a december 23-ig tartó kislángi advent, amelyet színvonalas műsorok tettek még meghittebbé.

Kecskés Zoltán

A Mikulás is beugrott az adventi ünnepségre!

Forrás: Önkormányzat

Mikulás és karácsonyi dallamok hívogatták a falubelieket Kislángon. Advent első vasárnapján a Tamási Áron Általános Iskola tanulói léptek a színpadra. A település önkormányzatának tájékoztatása szerint, a diákok segítettek az egybegyűlteknek, hogy átadják magukat az ünnep meghittségének, az adventi időszaknak, amely a lecsendesedésről, ráhangolódásról szól. 

Jó volt látni a diákokat, ahogy csillogó szemmel, átéléssel énekelték a Szép karácsony című dalt: „Minden ünnep legszebb fénye, / Szép Karácsony eljött végre! / Ilyenkor szebb lesz a világ, / Minden ember mosolyt vár." Ezek után mit is kívánhatnánk, hogy ez valóban így legyen! 

A gyerekek nagy örömére ellátogatott a programra a Mikulás is, aki szaloncukorral halmozta el őket. A rendezvény kézműves foglalkozással zárult, sőt zsíros kenyérrel és forró teával is készültek a szervezők.  
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában