Soponyai diákok varázslatos ünnepélye

2023.12.21. 18:30

Csillagfényben fürdő karácsonyi ünnepély a Zichy János Általános Iskolában

A soponyai Zichy János Általános Iskola szerdai karácsonyi ünnepélye varázslatos hangulatban telt, ahol a diákok és tanárok egyaránt megmutatták az ünnep igazi szellemét.

Hajdú Marianna

A Zichy János Általános Iskola diákjai a karácsonyi színdarab előadása közben teljesen elbűvölték közönségüket

Forrás: Zichy János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola

A közösségi ház nagytermének fényei és díszítései már messziről hívogattak, az eseményre pedig a település apraja-nagyja összegyűlt, hogy együtt ünnepeljenek ebben a különleges időszakban.

Az ünnepélyes hangulatot Hollósi Lászlóné, az intézmény igazgatójának meghitt köszöntője indította. Beszédében Szent Pált állította példaként a jelenlévők elé, hangsúlyozva, hogy karácsonykor különösen fontos gondolnunk azokra, akik kevésbé vannak szerencsés helyzetben. Az igazgatónő köszönetet mondott mindenkinek, aki az iskola és a gyerekek életét segíti, támogatja.

Az igazi varázslat akkor kezdődött, amikor a diákok a színpadra léptek. Furulyaszó, lágy dallamok, vidám táncok és mély érzelmeket hordozó versek tették teljessé az estét. Minden egyes produkcióval a gyerekek tovább gazdagították az ünnepi légkört, Szabó Éva tanárnő zongorakísérete mellett. A műsor csúcspontja egy közös karácsonyi dal volt, amelyet az iskola összes diákja adott elő. A szülők arcán megjelenő mosolyok és könnyek mutatták, milyen mélyen érintette őket ez a gesztus. Ebben a pillanatban mindenki egyesült a karácsony szellemében.

Az ünnepély zárásaképpen minden gyermek karácsonyi ajándékot vehetett át. A gyerekek izgatottan, boldogan fogadták a meglepetéseket, amelyek még inkább emlékezetessé tették számukra ezt az estét.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában