A kampány óhatatlanul elkezdődött Fehérváron is

2023.12.01. 16:30

Ázsiai migráns munkások betelepítéséről beszél a Jobbik

Gyöngyösi Márton, a Jobbik-Konzervatívok elnöke nem Soros-tervről, hanem Orbán-tervről beszélt az „Igazságfal a migrációról” címmel indított országos vándorkiállításuk székesfehérvári bemutatása kapcsán péntek délután.

Kecskés Zoltán

Gyöngyösi Márton, a Jobbik-Konzervatívok elnöke és Fazakas Attila fehérvári önkormányzati képviselő a sajtótájékoztatón.

Fotó: Kecskés Zoltán

A párt európai parlamenti képviselője Fazakas Attila fehérvári önkormányzati képviselő mellett állva a tájékoztatón úgy fogalmazott, hogy a Kormány migráns munkások százezreinek betelepítésén dolgozik. Állítását pedig Orbán Viktor a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara beszédéből kiragadott mondatokra is alapozza, amikor is a miniszterelnök úgy fogalmazott, hogy a következő egy-két évben 500 ezer új munkavállalóra van szükség itthon. Igen ám, de a miniszterelnök akkor azt is hangsúlyozta, hogy ezt elsődlegesen „belső tartalékokból” tervezik betölteni.

Részlet az „Igazságfal a migrációról” című Jobbik-Konzervatívok kiállításából.
Fotó: Kecskés Zoltán  / FMH

– Több mint ötszázezer honfitársunk hagyta már el a saját szülőföldjét és az ő helyükre Ázsiából telepít be Magyarországra a Kormány tervszerűen olyan munkásokat, akik alapvetően kínai érdekeltségű cégekben, környezetszennyező akkumulátorgyárakban fognak dolgozni –mondta a sajtótájékoztatón Gyöngyösi Márton pártelnök, majd hozzátette: A kiállítással szeretnénk felhívni arra a figyelmet, hogy ez veszélyes, egy 9 és fél millió fős országban 500 ezer migráns munkás betelepítése nagyon súlyos változásokat idézne elő, ezért ezt a Jobbik-Konzervatívok meg fogják akadályozni – hangsúlyozta a politikus, aki hozzátette azt is, hogy ezek az emberek elveszik a magyarok munkáját, letörik a magyarok béreit, és megbontják Magyarország kulturális egységét is. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában