Idén is szebbé tették a HEROSZ lakóinak karácsonyát

2023.12.08. 20:00

Ajándékok, ünnepi műsor és közös fadíszítés az állatok karácsonyán

Ünnepi díszbe öltözött a HEROSZ fenyőfája, és már az ajándékok is megérkeztek a menhelyen élő állatok számára. A hagyományoknak megfelelően idén is megtartották az állatok karácsonyát.

Baráth Eszter

Rengeteg ajándékot gyűjtöttek a Széna Téri Általános Iskola diákjai a HEROSZ lakóinak

Forrás: Baráth Eszter / Fejér Megyei Hírlap

Immár tizenötödik alkalommal tették szebbé az ünnepi időszakot a HEROSZ Fehérvári Állatotthon lakóinak számára az állatbarát gyermekek és szüleik. Csupa hasznos csomaggal megpakolt autók gördültek be péntek délután az állatotthon parkolójába. A Széna Téri Általános Iskola diákjai rengeteg állateledelt, játékot és takarót gyűjtöttek össze azoknak a négylábúaknak, akik a leghidegebb hónapokat és a karácsonyt is kénytelenek a menhelyen tölteni. – Számunkra természetesen az lenne a legnagyobb ajándék, ha az itt lévő összes állat szerető családba kerülne. Ez sajnos nem lehetséges, de minél többen kerülnek gazdához, annál boldogabbak vagyunk – emelte ki Krepsz Gyöngyi, a HEROSZ fehérvári telephelyének vezetője, aki nagy köszönetét fejezte ki a Széna Téri Általános Iskolában összegyűjtött adományokért.

A Kodolányi János Gimnázium diákjainak műsora színesítette az állatok karácsonyát
Forrás: Baráth Eszter / Fejér Megyei Hírlap


Bár a Széna térisek most az adományok célba juttatása miatt érkeztek a menhelyre, korábban többször adtak már műsort az állatok karácsonyán. Ezúttal a Kodolányi János Gimnázium diákjai örvendeztették meg az összegyűlteket versekkel, tánccal és még egy egy elképzelt, kutyák által írt levél is helyet kapott a macskák házirendje mellett az műsorban. A Széna Téri Általános Iskola diákjainak közös énekét követően aztán kicsik és nagyok egyaránt a fenyőfa köré gyűltek, hogy gondosan feldíszítsék az állatok karácsonyfáját.

Kicsik és nagyok közösen díszítették fel az állatok karácsonyfáját
Forrás: Baráth Eszter / Fejér Megyei Hírlap

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában