“Angyalszárny” akció

2023.12.05. 08:00

Adománnyal lepték meg a székesfehérvári mentősöket

Hétfő délután kiemelt esemény zajlott a székesfehérvári mentőállomáson: a Fidelitas Angyalszárny jótékonysági akciójának keretében megható adomány átadásának lehettünk tanúi.

Hajdú Marianna

Angyalszárnyon repült csokoládé, sütemény és kávé a fehérvári mentősöknek

Forrás: Hajdú Marianna/Fejér Megyei Hírlap

Az immár nyolcadik éve megrendezett „Angyalszárny – légy Te is valaki HŐSe” kezdeményezés, az adventi időszak szellemében, újra megmutatja a segítségnyújtás fontosságát. Az ünnepi időszakban a Fidelitas önkéntesei országszerte tevékenykednek, hogy megoszthassák a karácsony valódi üzenetét: a szeretet és a felebaráti segítségnyújtás fontosságát. Idén különleges figyelmet fordítottak az Országos Mentőszolgálat munkájának támogatására. A mentőszolgálat munkatársai, akik nap mint nap emberéleteket mentenek, ebben az időszakban különösen nagy elismerést érdemelnek. 
A ResQ Székesfehérvár Alapítványnak adományozott csomagokba csokoládét, süteményt és kávét pakoltak a gondoskodó kezek. Egyszerű, de szívhez szóló gesztus is egyben, amellyel a Fidelitas háláját és elismerését fejezte ki a mentősök nélkülözhetetlen és önzetlen munkájáért. Patik Ferenc, az adománygyűjtés egyik szervezője, kiemelte a mentősök társadalmi szerepének fontosságát és azt, hogy az adománnyal a karácsonyi ünnepi hangulatot szeretnék a mentőállomásra varázsolni. De az adomány átnyújtói sem mentek haza üres kézzel. Az újraélesztés technikáját sajátíthatták el profi módon.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában