Feol podcast

2023.12.24. 12:00

„A szeretet kultúráját kell építeni!” Spányi Antal megyés püspök a FEOL Podcastjában

Tihanyi Tamás

Spányi Antal, a Székesfehérvári Egyházmegye püspöke bízik abban, hogy minden nyomorúság, minden gonoszság ellenére is eljön az idő, amikor az egymással háborúzó felek megtalálják azt az utat, amelynek végén megbékélhetnek, előre tekintve reményt láthatnak és ismét meglelhetik önmaguk és családjuk jövőjét

Fotó: Nagy Norbert / FMH

Minden népnek van küldetése, és biztosan van nekünk, magyaroknak is küldetésünk, amit fel kell ismernünk. Ott van a kultúrában és a tudományban, a művészetekben, a sportolóink eredményeiben, mindenben, amivel képesek vagyunk gazdagítani a világot. És az, hogy kiállunk az európai és az emberi értékek mellett, a hitnek, a vallásnak, a keresztény kultúrának az értékei mellett, az egy olyan jel a világ számára, amit vállalnunk és hordoznunk kell, és amelynek a viseléséhez Istentől kaptunk erőt – egyebek mellett ezt mondta a FEOL ünnepi Podcastjában Spányi Antal, a Székesfehérvári Egyházmegye püspöke, a Katolikus Karitász elnöke. Hallgassa meg a püspök atya karácsonyi gondolatait!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában