Micsoda gesztus

2023.12.21. 12:00

A szentivániaknak már megjött a meglepetés!

Fejér vármegye hatodik legkisebb települése újabb akcióval hívta fel magára a figyelmet. Érdeklődésünkre a Husvéth Imre polgármestertől megtudtuk, hogy a település valamennyi háztartása karácsonyi csomagot kapott az önkormányzattól.

Kecskés Zoltán

A polgármester személyesen adta át a csomagokat a falu lakóinak.

Fotó: Önkormányzat

– Nagyon meglepődtek és persze örültek neki lakók! Ez volt az első ilyen alkalom – mondta a faluvezető arra kérdésünkre, hogy miként reagáltak a falubeliek a karácsonyi meglepetésre. Husveth Imre hozzátette azt is, hogy még hónapokkal ezelőtt a Képviselő-testülettel közösen döntöttek a támogatás ezen formájáról.

– Összesen 210 háztartás részesült szeretetcsomagban, amelybe tartós élelmiszerek, köztük, só, liszt, étolaj, rizs, tészta, burgonya, zsemlemorzsa, háztartási keksz, szilvabefőtt került. Ezzel szerettünk volna áldott, békés, boldog  ünnepeket kívánni a falu valamennyi lakójának. A karácsonyra szánt ajándékokat pedig már el is juttattuk a helyieknek – mondta örömmel.

A polgármester hozzáfűzte azt is, hogy idén sem maradhat el a székelykáposzta főzés, amit minden évben, így idén is saját maga főz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában