Elismerés

2023.12.18. 17:30

A Kyndryl kapta az idei év Felelős Munkaadója címét

A Kyndrylt választotta a 2023-as év Felelős Munkaadójának az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. (OFA) Az IT vállalat kiemelkedő gyakorlataiért kapott elismerést, ideértve a befogadó kultúra elősegítését, amely rugalmas munkavégzést biztosít a munka és a magánélet egyensúlyának érdekében, továbbá prioritásként kezeli a munkavállalói készségfejlesztést.

Feol.hu

Fotó: Momentum Communications

A Kyndryl további két díjat is átvehetett más kategóriákban, amelyek elismerik a cég képességét költséghatékony és innovatív megoldások kidolgozására és bevezetésére, valamint díjazzák, mint vonzó munkahelyet a 30 év alatti tehetségek számára. Az OFA korábban, 2023 júliusában arany minősítéssel ismerte el a vállalatot, mint felelős munkaadót. A minősítés a vállalat kilenc dimenzióban történő értékelésén alapul, amelyek az alkalmazottak jólétére összpontosítanak.

"A gondoskodással kezelt és elégedett munkaerő létfontosságú szerepet játszik a vállalatok termelékenységének, teljesítményének és versenyképességének fokozásában, miközben hozzájárul a gazdasági növekedéshez. Ugyanakkor úgy véljük, hogy a felelős munkaadók nemcsak a legjobb tehetséget vonzzák, hanem ügyfelek és üzleti partnerek bizalmát is kivívják" – mondta Almási Erzsébet, az OFA vezérigazgatója. 

A Kyndryl - amely Székesfehérváron mintegy negyedszázada van jelen - több mint 60 országban több ezer vállalati ügyfelet szolgál ki. A vállalat a világ mindennapi működéséhez elengedhetetlen bonyolult, kritikus információs rendszereket tervez, épít, kezel és modernizál.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában