Székesfehérvár Gazdaságáért díj 2023

2023.12.15. 10:30

A helyi gazdaság motorjának ünnepe

Székesfehérvár szívében, a Városháza Dísztermében ünnepelte a város gazdasági és oktatási életének krémjét. Az idei Székesfehérvár Gazdaságáért díj átadásán a Székesfehérvári Szakképzési Centrum állt a figyelem középpontjában.

Hajdú Marianna

A "Székesfehérvár Gazdaságáért" díjat idén a Székesfehérvári Szakképzési Centrumnak itélték oda

Forrás: ÖKK

Ebben az elismerésben azok részesülnek a város önkormányzata által, akik kiemelkedően járulnak hozzá Fehérvár gazdasági életéhez. A Székesfehérvári Szakképzési Centrum, kiváló intézményeivel, példaértékű munkát végez a város és a régió szakképzésben, biztosítva a fiatalok számára a piacképes tudást és gyakorlatot.

A Székesfehérvári Szakképzési Centrum, mely 2015-ben alakult meg, 11 szakképző intézményt foglal magába. Ezek az intézmények a változó munkaerőpiaci igényekre reagálva modern, piacképes tudást és gyakorlati ismereteket nyújtanak diákjaiknak. A Centrum a város és a régió szakemberképzésében betöltött meghatározó szerepével vált elismertté.

Cser-Palkovics András polgármester, aki a díjátadón köszöntötte a megjelenteket, kiemelte a 2023-as év kihívásait és a város gazdaságának sikeres alkalmazkodását. Külön méltatta az idei díjazottat, hangsúlyozva, hogy a szakképzés nélkülözhetetlen a gazdasági fejlődéshez, és a Székesfehérvári Szakképzési Centrum nagy szerepet játszik ebben.

A megtisztelő díjat büszkén vette át Kulcsár Szilvia, a Székesfehérvári Szakképzési Centrum kancellárja, és Horváth Lajos Zoltán főigazgató. Kulcsár Szilvia meglepetését és háláját fejezte ki, kiemelve az intézményekben folyó kiváló szakmai munkát és a partnercégekkel való szoros együttműködést.

Az ünnepség keretében a Gorsium Gimnázium, Szakgimnázium és Technikum tehetségei léptek színpadra, előadva Michael Bublé, Stevie Wonder és Horváth Charlie híres dalait, tovább emelve az esemény fényét.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában