Konferencia

2023.11.09. 19:00

Különleges korba barangolnak

A Wekerle Sándor Életművét Gondozó Kulturális és Tudományos Alapítvány lkonferenciára hív minden érdeklődőt. A WEKERLE SÁNDOR ÉS A DUALIZMUS KORA konferenciát a háromszoros miniszterelnök, pénz- és hadügyminiszter születésének 175. évfordulójára emlékezve szervezik. Az alapítvány az eseményt november 11-én, szombat, 13.00-16.00 óra között tartja a Lamberg-kastélyban.

Palocsai Jenő

A konferencia szakmai együttműködő partnere a VERITAS Történetkutató Intézet. Részükről hat neves történész tart egy-egy húsz perces előadást. Reméljük, hogy sokan érdeklődnek majd az eseményre. Ugyanakkor fontos, hogy a Lamberg-kastélyban az olvasóterem befogadóképessége korlátozott, ezért a részvételt az online regisztráció beérkezési sorrendjében regisztráljuk és igazoljuk vissza a helyek megteltéig, mondta Búza Ernő, az alapítvány kuratóriumi elnöke. 

Aki nem fér be, az sem marad le az előadásokról, ugyanis az esemény online stream közvetítéssel is megtekinthető az alapítvány Facebook oldalán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában