Több fontos napirendi pontot tárgyalnak

2023.11.28. 14:00

Képviselői beszámolót és testületi ülést is tartanak Kulcson

Kulcs képviselő-testülete november 29-én, szerdán lakossági tájékoztatót tart az önkormányzat tevékenységéről, majd a testület megtartja soron következő nyílt ülését.

Héjj Vivien

A testületi ülés napirendi javaslatai közül elsőként a szociális pénzbeli és természetbeni ellátásokról, majd a rendkívüli szociális támogatásokról döntenek a képviselők. Az ülésen a választókerületi választási bizottság tagjairól is szavaz a testület.

A képviselő-testület elé kerül a 2023-2028-as időszakra vonatkozó Helyi Esélyegyenlőségi Program, ennek elfogadásáról is döntés születik. Az ülés további részében egyebek mellett polgármesteri és alpolgármesteri jutalmazásról, valamint a Bursa Hungarica ösztöndíjpályázatok elbírálásáról is döntenek.

A képviselő-testület lakossági tájékoztatója november 29-én, szerdán 15:30 órakor, a nyílt képviselő-testületi ülés 16:30 órakor kezdődik a polgármesteri hivatal dísztermében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában