RÉV Szenvedélybeteg-segítő Ambulancia

2023.11.28. 08:00

Gyógyulás a traumából: szakmai nap Fehérváron

Gyógyulás a traumából címmel szakmai napot szervez a RÉV Szenvedélybeteg-segítő Ambulancia november 28-án.

Feol.hu

Illusztráció!

Forrás: pexels.com

A traumákról, azok gyógyítási módjairól szól az a szakmai nap, amelyet a Rév Szenvedélybeteg-segítő Ambulancia szervez november 28-án. Mindenki számára nyitott, azaz ma délelőtt tíz órától. Az eseményre az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központba várják az érdeklődőket. 
Az előadásokból és beszélgetésből álló délelőtti program első előadója Moretti Magdolna pszichiáter főorvos, pszichoterapeuta, kiképző család-pszichoterapeuta, EMDR practitioner, kognitív viselkedésterapeuta lesz, aki a traumából való gyógyulásról osztja meg tapasztalatait és tudását a hallgatósággal. 
A traumák szerepe az addiktológiai kórképekben címmel Sörédi Pál pszichiáter, addiktológus szakorvos tart ezt követően előadást, majd Vargáné Kézdi Lilla Anna klinikai szakpszichológus a traumatikus élmények következtében kialakult maradandó problémák kezelésére kidolgozott EMDR-terápiát mutatja be a gyakorlatban. A szakmai napot fórumbeszélgetés zárja. A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött – adta hírül az önkormányzati kommunikációs központ.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában