Szülők Akadémiája

2023.11.01. 13:00

Fehérvári előadás szülőknek a fiatalok teljesítményének támogatásáról

A Szülők Akadémiája következő ingyenes székesfehérvári előadása a fiatalok teljesítményének támogatásáról szól. A Mathias Corvinus Collegium csütörtöki programján gyakorlati fogódzókat is bemutat a pszichológus előadó.

S. Töttő Rita

Illusztráció!

Forrás: pexels.com

Távolabbra láttam, mert óriások vállán álltam – ezzel a newtoni idézettel szemlélteti Sárkány Dominik pszichológus a szülők számára azt a szemléletmódot, amelyről a Mathias Corvinus Collegium következő, november 2-án 17 órakor kezdődő előadásán szól részletesen az érdeklődőknek.

A Grand Inkubátorház ad otthont az ingyenes, de regisztrációköteles (itt lehet regisztrálni.) előadásnak, amelyen a teljesítmény támogatásának lehetőségeit mutatja be a szakember. Az érdeklődők gyakorlati példákon keresztül kapnak ízelítőt arról, milyen testi, gondolati, illetve érzelmi változások mennek végbe a fiatalokban a különböző teljesítményhelyzetekben. Továbbá bemutatja, hogy hosszútávon hogyan támogathatják a szülők a fiatalokat mentális ellenállóképességük fejlesztésében és pszichológiai jóllétük megőrzésében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában