Összefogásra buzdít Fehérvár polgármestere

2023.11.13. 14:30

Fagypont körüli éjszakák jönnek: segítsünk a fehérvári hajléktalanoknak!

A hét második felében lesznek olyan éjszakák, amikor fagypont közelébe, vagy az alá hűl le a levegő. Nem véletlen, hogy Székesfehérvár polgármestere a hajléktalanok segítésére kéri a fehérváriakat.

Házi Péter

Fotó: Máté Krisztián

Amint Cser-Palkovics András polgármester bejegyzésében kéri, ha a szabadban tartózkodó, fedél nélküli, átmeneti szállásra, segítségre szoruló személlyel találkozik valaki, akkor értesítse a Kríziskezelő Központot a téli ügyeleti telefonszámon: +36 20 957 9410

Ha pedig kiszolgáltatott helyzetben lévő, azonnali segítségre szoruló gyermekről, családról van valakinek tudomása, a leghatékonyabban úgy tud segíteni, ha az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központot telefonszámán ezt jelzi: +36 80-696-011 - ez az ügyeleti telefonszám.

Amennyiben közvetlen életveszélyben lévő személyt látnak, természetesen a 112-es segélyhívót kell igénybe venni. Ilyen esetben viszont, kéri Fehérvár polgármestere is, hogy maradjunk a mentő kiérkezéséig feltétlenül a helyszínen.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában