Gasztro ínyencségek

2023.11.12. 12:00

Bor- és sajtkedvelők találkozója: egy különleges kulináris élmény

A Füle Községért Közalapítvány izgalmas bor- és sajtmustráján a régió kulináris kincseit mutatták be szombaton este

Hajdú Marianna

A borok bemutatását Fáró Ádám sommelier, a sajtokét pedig Herczeg Csilla sajtszakértő vállalta magára

Forrás: Hajdú Marianna / Fejér Megyei Hírlap

A Füle Községért Közalapítvány által szervezett és megrendezett esemény, a Balatoni bor és fülei sajtmustra, igazi kulináris élvezetet nyújtott a résztvevők számára. Az esemény helyszínéül az alapítvány rendezvényháza szolgált, amely teljesen megtelt érdeklődőkkel. A szombat délután öt különböző, kiváló minőségű balatoni bort és öt fajta fülei sajtot mutattak be, amelyeket három balatoni pincészet és egy helyi sajtműhely biztosított.

A borok bemutatását Fáró Ádám sommelier, a sajtokét pedig Herczeg Csilla sajtszakértő vállalta magára, akik mindent megtettek azért, hogy a vendégek mélyebb betekintést nyerjenek a borok és sajtok különleges világába. A résztvevők nemcsak kóstolhattak, hanem vásárolhattak is a bemutatott termékekből. 
Az érdeklődők támogatói jegyvásárlás mellett regisztrálhattak az eseményre, ami nemcsak a kulináris élményt biztosítja, hanem az alapítvány munkáját is támogatja.

A nemrégiben felújított és teljesen berendezett rendezvényház biztosította a megfelelő környezetet a beszélgetésekhez és a borok és a sajtok élvezetéhez, a szervezők gondoskodnak arról, hogy minden részletre odafigyeljenek a vendégek kényelme érdekében. Az esemény sikere bizonyította, hogy a Füle Községért Közalapítvány képes olyan rendezvényeket szervezni, amelyek valódi értéket képviselnek a közösség számára.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában