Online, telefonon és személyesen is intézhető

2023.11.14. 14:00

A VHG ismét tart házhoz menő lomtalanítást - már lehet időpontot foglalni!

A Velencei-tavi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. (VHG) a megnövekedett igényekre való tekintettel, ismét lomtalanítást szervez, amit házhoz menő rendszerben, januártól vehetnek igénybe a szolgáltató ügyfelei, de időpontot már most lehet foglalni!

Feol.hu

Fotó: Illusztráció/pexels.com

A lomtalanításra az állandóan lakott, egész éven át használt ingatlanok esetén január, február és március, míg az üdülőként, csak idény jelleggel használt ingatlanok esetén április, május és szeptember hónapra foglalhatók időpontok. Az igényeket legegyszerűbben a társaság honlapján, a www.vhg.hu oldalon található időpontfoglaló segítségével tudják jelezni mind az állandó lakosok, mind pedig az érintett településeken nyaralóval rendelkező ügyfelek, de természetesen ügyfélfogadási időben személyesen, illetve telefonon is igényelhető időpont lomtalanításra. A szolgáltatás igénybevételének feltétele a díjrendezettség!

A szolgáltató a lomtalanítást régiónként végzi. Az északi régióhoz tartozik Gárdony, Agárd, Dinnyés, Velence, Zichyújfalu, Nadap, Pázmánd, Kápolnásnyék, Vál, Tabajd, Alcsútdoboz. A pesti régióhoz tartozik Baracska, Kajászó, Martonvásár, Tordas és Gyúró. 

A lomtalanítás alkalmával kizárólag a háztartásban feleslegessé vált nagydarabos hulladék helyezhető ki a ház elé, amik méretüknél fogva nem férnek a kukába. Ilyen például az elhasználódott bútor, matrac, szőnyeg, nagyméretű sportszer (pl. síléc), nagyméretű használati tárgyak (pl. gyermekfürdető). Nem helyezhető ki vegyes háztartási hulladék, ipari, mezőgazdasági, szolgáltatási tevékenység következtében keletkezett hulladék, textil (pl. ruhanemű) veszélyes, illetve speciális kezelést igénylő hulladék (pl. elektromos és elektronikai hulladék), építési és bontási törmelék, gumiabroncs, zöldhulladék (ág, nyesedék, lomb, fű), szénpor, hamu, föld, elkülönítetten gyűjtött üveg, papír, műanyag és fém hulladék.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában