Idősek napja

2023.10.02. 17:30

Zenés gálaműsorral köszöntötték Székesfehérvár szépkorúit

Idén is zenés műsorral köszöntötte Székesfehérvár nyugdíjas polgárait a megyeszékhely önkormányzata és a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ.

Héjj Vivien

Ezernél is több fehérvári ünnepelt együtt az Alba Regia Sportcsarnokban

Fotó: Simon Erika

Jelenleg Székesfehérváron huszonöt-harmincezer nyugdíjas él, róluk, s nekik szólt a már hagyományosnak számító idősek napi rendezvény, melynek idén az Alba Regia Sportcsarnok adott otthont. A lelátók és a kihelyezett széksorok is megteltek, mintegy ezerötszáz szépkorú ünnepelt együtt.

– A mai nap arról szól, hogy köszönetet mondjuk azoknak, akik hosszú-hosszú évtizedeken keresztül ezt a várost építették, működtették, az intézményeit létrehozták, a mindennapokban tették a dolgukat, dolgoztak, és így átadták azt a stafétát, amit nekünk nagyon könnyű volt átvenni, hiszen ez egy csodálatos város, ami nagyban köszönhető önöknek – szólt a jelenlévőkhöz Cser-Palkovics András polgármester.

Szulák Andrea énekesnő volt a program sztárvendége
Fotó: Simon Erika

Az ünnepségen a Comenius Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Iskola kórusa örökzöld slágerekkel örvendeztette meg a közönséget, majd színpadra lépett a program sztárvendége, a több műfajban is sikeres, sokoldalú művész, Szulák Andrea. Az énekesnő a 80-as években külföldön dolgozott tánczenészként, 1990-ben az új Neoton énekesnője lett, majd két évig dolgozott a Rapülők zenekarral. Kétszer is volt az Év énekesnője, lemezei közül több aranylemez lett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában