Programváltozás!

2023.10.11. 21:00

Változik a IV. Székesfehérvári Zsidó Kulturális Napok programja Székesfehérváron

Ismét megrendezik a Székesfehérvári Zsidó Kulturális Napokat. A Közel-Keleten történt sajnálatos események miatt azonban változik a program, a szombatra tervezett kabaréműsort elhalasztják.

Feol.hu

Október 13-15-e között rendezik meg a IV. Székesfehérvári Zsidó Kulturális Napokat. A Közel-Keleten kialakult háborús helyzet és a nemzetközi események okán azonban a szervezők úgy döntöttek, hogy az október 14-re, szombatra a Hiemer Rendezvényközpontba tervezett, Három a magyar vigasság című kabaréműsort a jövő évre halasztják – adta hírül a Székesfehérvári Zsidó Hitközség vezetősége.
A rendezvénysorozat egyéb programjait október 13-15-e között változatlanul megtartják.
Október 13-án, pénteken 18.00 órakor a Zsidó Hitközség imatermében kezdődik a nyilvános istentisztelet, a Szombat Sabbath fogadás bemutatása Barabás László rabbijelölt és Fekete Dániel kántorhallgatóval.
Október 15-én, vasárnap 16.00 órakor Szól a kakas már… címmel kezdődik Bíró Eszter Fonogram-, Gundel Művészeti- és Érték-díjas énekesnő, színésznő családi koncertje.
Szintén vasárnap 19.00 órakor kezdődik a Hiemer-házban a Zsidó dallamok szárnyán című műsor, amely kántor számokból, jiddis, izraeli dalokból, vidám duettekből áll majd. - tájékoztat közleményében az ÖKK.

A programokra szeretettel várnak minden érdeklődőt!


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában