Egész napos program

2023.10.28. 15:30

Tökfaragás, tökös muffin és tökös latte is volt a Tök ősz családi napon

Szombaton délelőtt már javában ’szállingóztak a családok a Feketehegy-Szárazrét Közösségi Központjába, ahol a hagyományos Tök ősz névre hallgató családi nappal készültek a szervezők.

Déri Brenda

Fotó: Déri Brenda / FMH

A nap két részre osztva várta az oda érkezőket. A délelőtt folyamán reggel 9 és dél között kincskereső körútra indulhattak a résztvevők, akiknek összesen öt állomáson kellett helyt állniuk egy kis cukorkáért és matricáért cserébe. A szerencsésebbek azonban a délután folyamán társasjáték csomagot is nyerhettek, ehhez azonban magukkal kellett vinniük a kincskeresést igazoló menetlevelüket. Sábián Anna, rendezvényszervező a délutáni programok kapcsán elmondta, hogy 15 órától kezdődtek és volt köztük tökfaragás, kézműves foglalkozás, szabadulószoba, arcfestés és muffin dekorálás is. 16 órától pedig az Alma együttes is a helyszínre érkezik, hogy elkápráztassa a legkisebbeket. Majd a nap utolsó programjaként egy bűvészelőadást láthatnak az érdeklődők. 

Fotó: Déri Brenda / FMH

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában