Hatalmas eredmény

2023.10.12. 10:30

Sikeres vizsgát tettek a Fejérvíz munkatársai a Vörösmartyban

A Fejérvíz arról tájékoztatta a FEOL-t, hogy újabb 15 munkatársuk mondhatja magát víz- és csatornarendszer-szerelőnek, miután sikeresen teljesítették a képzést Székesfehérváron.

Kecskés Zoltán

A sikeres vizsgát hatalmas eredményként könyvelik el a Fejérvíz.

Fotó: Fejérvíz

– A Fejérvíz rengeteg jó szakemberrel és nagy múlttal rendelkező – idén 110 éves- nagyvállalat. Ebben az évben új HR stratégiát alkottunk, melynek keretein belül felvettük a kapcsolatot a megyei oktatási intézményekkel, hogy a fiatalok bevonásán túl a saját dolgozóinkat is képezzük a Fejér Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara segítségével. A Székesfehérvári SZC Vörösmarty Mihály Technikum és Szakképző Iskola partner volt az ötlet megvalósításában, így közösen kezdtünk el dolgozni a részleteken. Az Iskola és a Kamara is nagyon nyitottan állt a kéréseikhez, ezúton is köszönjük nekik a támogatást. Legnagyobb örömünkre, 15 olyan kolléga jelentkezett képzésre, akik ez idáig még nem rendelkeztek víz- és csatornarendszer-szerelő szakmával, így egy külön osztályt indítottak számukra – olvasható a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben, amelyhez hozzáteszik, hogy a sikeres vizsgát hatalmas eredményként könyvelik el, hiszen a képzés által nő a vállalati hatékonyság és a humánerőforrás minősége.

Tájékoztatójukban végül kiemelik, hogy a végső cél az volt, hogy a dolgozók értéket teremtsenek elsősorban saját maguk, de a Fejérvíz számára is, és képesített víz- és csatornarendszer-szerelőként továbbra is az állami vállalatnál képzeljék el jövőjüket.

Bizonyítványt vehettek át a Fejérvíz munkatársai: képesített víz- és csatornarendszer-szerelők lettek.
Fotó: Fejérvíz

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában