Hatalmas érdeklődés

2023.10.17. 07:00

Összesen 13 kutya lelt gazdára a hétvégi örökbefogadási napon

Ahogy arról múlt szombaton beszámoltunk nyílt örökbefogadási napot tartott telephelyén az ASKA, mely olyannyira sikeres volt, hogy a délelőtt folyamán már nyolc kutya lelt gazdára. De szerencsére itt nem állt meg az örökbefogadási kedv, azóta megtudtuk, hogy végül hány örökbefogadott kutyával zárták a napot.

Déri Brenda

Fotó: Déri Brenda / FMH

Mint írtuk a helyszínre érkezve mi magunk is tapasztaltuk, hogy szinte folyamatosan jön egy újabb látogató, a hatalmas érdeklődés pedig azt eredményezte, hogy az örökbefogadási nap végére 13 lakóval lettek kevesebben a menhelyen. Köztük voltak olyan szerencsés négylábúak is, akik több évnyi menhelyes lét után kerültek végre szerető gazdihoz. A nagy érdeklődést, valamint a rengeteg tápot és tisztítószert az ASKA külön közösségi oldalán is megköszönte. 

A telehely vezetőjétől, Molnár Tamásné Zsazsától ottjártunkkor azt is megtudtuk, hogy várhatón lesz még egy örökbefogadási nap az évben, ugyan pontos dátum még nincsen, de decemberre szeretnék időzíteni. 

Fotó: Déri Brenda / FMH



 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában