Kérdések és válaszok

2023.10.17. 18:00

Közmeghallgatásra várják a pusztaszabolcsiakat

Október 25-én, szerdán a művelődési házban tart közmeghallgatást Pusztaszabolcs képviselő-testülete, melyre hívnak és várnak minden helybélit.

Héjj Vivien

A közmeghallgatásnak ezúttal a művelődési ház és könyvtár épülete ad otthont

Forrás: Könyvtár és Művelődési Ház Pusztaszabolcs

A közmeghallgatáson a lakosok és a helyben érdekelt szervezetek képviselői a helyi közügyeket érintően tehetnek fel kérdéseket, fogalmazhatnak meg javaslatokat. Az esemény első napirendi pontjaként halasztást nem tűrő ügyekről dönt a képviselő-testület, majd a jelenlévők beszámolót hallhatnak az elmúlt év jelentősebb eseményeiről és az elkövetkező időszak működési, fejlesztési terveiről.

Az eseményen résztvevők feltehetik kérdéseiket, észrevételeiket, megoszthatják javaslataikat a testülettel.

– Jöjjenek el, kérdezzenek, és mi mindenre válaszolunk, mindent tisztázhatunk annak érdekében is, hogy Pusztaszabolcs választott vezetése és polgárai végre tiszta lelkiismerettel, tiszta lappal, hazugságok és politikai vádaskodások nélkül, közösen nekifuthassunk az önkormányzati választásoknak. Itt van ugyanis a lehetőség, hogy a közmeghallgatáson egymás szemébe nézzünk, és egyenes gerinccel kérdezzünk, válaszoljunk egymásnak! – fűzte az október 25-én, 17:30 órakor kezdődő esemény felhívásához az önkormányzat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában