Kedves kezdeményezés

2023.10.06. 15:30

Kígyó Lovasberényben! De szerencsére ezért nem félnek tőle

Kedves kezdeményezés indult útjára a napokban Lovasberényben. Ssszisszit, a színes kő kígyót bárki kiegészítheti saját alkotásával.

S. Töttő Rita

Fotó: Kutiné Hollósi Kitti

Az egyik lovasberényi ház előtt érdekes és látványos kis alkotásra figyelhetnek fel az arra járók. Mellette tábla üzeni, hogy akinek kedve van, folytassa saját festett köveivel a munkát. 

Forrás: Kutiné Hollósi Kitti 

Kutiné Hollósi Kitti remek ötlete valósult itt meg, aki a feol.hu-nak elmondta:

- Itt Lovasberényben az elmúlt években nagyon sok új program és hagyomány született, amik összehozták ezt a fantasztikus közösséget! Pár hónapja az interneten jött velem szembe egy külföldi kő kígyó, ami nagyon megtetszett és gondoltam, hogy itt, Lovasberényben is biztos értékelnék. Lassan, de biztosan, így megszületett Ssszisszi is, a mi kő kígyónk.

Fotó: Kutiné Hollósi Kitti 

 Ssszisszi október 4-én került ki a ház elé, azóta pedig már két gyönyörű festett kővel bővült. Sőt, az ötletgazdának nagyon sokan jelezték, hogy jönni fognak, hogy további kövekkel hosszabbítsák meg a kis kő kígyó testét.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában