Októberben lehet regisztrálni rá

2023.10.10. 11:00

Kicserélhetik a gárdonyiak is régi, hagyományos izzóikat

Ingyenes led csere programot indított Gárdony önkormányzata. A régi izzók helyett a regisztrálók újakat kapnak.

S. Töttő Rita

Fotó: Illusztráció: Pexels

Kizárólag ebben a hónapban lehet csak regisztrálni a gárdonyi önkormányzat led csere programjára – hívta fel a figyelmet az önkormányzat oldalán. A város a CYEB Energiamegoldások Kft-vel kötött együttműködési megállapodást, melynek köszönhetően a lakosság lecserélheti a régi, hagyományos izzókat az új, energiatakarékos megoldásokra. A kicsavart régi darabokat nem kell leadni – hívják fel a figyelmet, viszont az újakért regisztrálni kell, mégpedig itt: a www.ledcsere.hu oldalon. Minderre azonban már csak pár hét áll rendelkezésre, ugyanis a regisztráció határideje október 31-e.

Az alábbiakat érdemes előkészeni a regisztrációhoz: az önkormányzat kérni fog egy havi villanyszámlát, személyigazolványt, lakcímkártyát beszkennelve vagy fotózva. Fel kell jegyezni az igényelni kívánt izzókat is, típus, foglalat és darabszám szerint. Ám a lehetőség nem csak azok számára adott, akiknek van otthon internetük. Az igénylést és a regisztrációt el lehet intézni a Gárdonyi Polgármesteri Hivatalban, ám igen szűken megadott időkeretek között: keddenként 10 és 12 óra között lehet bemenni ezzel kapcsolatosan a hivatalba.

A ledek átvételére jövő év januárjában kezdődhet meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában