Utolsó simítások

2023.10.18. 13:58

A végéhez közelednek a munkálatok a vasút mögötti új parkolóban (videó, galéria)

Márciusban már megírtuk, hogy jelentős fakivágást végeztek Székesfehérváron az Új Váralja sor mentén, a vasútállomás mögötti területen, melynek oka egy teljesen új parkoló kialakítása volt.

Déri Brenda

Fotó: Fehér Gábor / FMH

Most, fél évvel később pedig olyannyira gyorsan haladtak a munkálatok, hogy rövid időn belül teljesen elkészülhet az új parkoló. Erről nemrég Székesfehérvár polgármestere, Cser-Palkovics András egy bejegyzést is megosztott a közösségi oldalán, melyben azt is leírja, hogy a 152 autó és 100 kerékpár fedett tárolására alkalmas területen már csak némi esztétikai beavatkozások vannak hátra. 

Fotó: Fehér Gábor / FMH

„A tereprendezés és a zöldfelületek telepítése még hátra van, megnyitása után azonban ez a parkoló jelentős segítséget nyújthat majd azoknak, akik városunk déli oldalról, a déli összekötőn, illetve Váralja soron át egyszerűbben tudják megközelíteni az állomást” – olvasható.

De az utóbbiakról mi magunk is meggyőződtünk, amikor a helyszínen jártunk. A szakemberek már megkezdték a tereprendezést, melynek részeként éppen a növények telepítése zajlott. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában