Közlekedés

2023.09.27. 08:13

Reggeli riadtság az Irányi utcában (Frissítve)

Nagy Zoltán Péter

Fotó: NZP

A fehérvári Irányi Dániel utcában az ottlakók és az oda sietők arra ébredtek, hogy zsákutca lett mindkét oldalról a terület. A Malom utca felől szalaggal választották le az utcát, ami jelzi, hogy nem hajthatnak be. A Móri út felőli végén légkalapácsok dolgoznak nagy méretű markoló társaságában. Valószínűleg most illesztik az Irányi Dániel utca régi burkolatát a Móri úti felújítások kopórétegéhez.
Ez a munka varsává teszi a Malom utcát. Akik eddig a Malom utca--Irányi utca vonalat használták, azok most kétségbeesetten forgolódnak a Malom utcában, hogy merre tovább. Úgy néz ki, hogy a Bregyó felé menekülhetnek, illetve ha megnyitják ideiglenesen a Szent Vendel utca Móri úti végét, akkor abba az irányba is.

Fotó: NZP

Frissítés:

Az Irányi Dániel utca Malom utcai végén a szalagot eltépték, a közlekedési táblát tartó oszlopra nem tettek táblát, ám az Irányi másik végén döbbenten találkoztak az autósok egy újabb szalaggal. Ez azt jelenti, hogy az Irányi Dániel zsákutca maradt a reggelhez képest, de a Malom utca felől be lehet menni az Alba Bástya központ hátsó kapujáig.
Ahogy reggeli beszámolónkkor feltételeztük, most folyik az aszfaltozás az Irányi Móri úti végén.

Fotó: NZP

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában