Ismét elindult a faluszépítési játék

2023.09.25. 17:00

Őszi színekben ragyog a csőszi közösség: kreativitás és összetartás a faluszépítő játékon

Ahogy a nyár lassan a végéhez közeledik és az ősz színei kezdenek dominálni, a csőszi közösség újra kreativitásra hívja lakóit.

Hajdú Marianna

Forrás: pexels.com

A kezdeményezés szervezői örömmel jelentették be a napokban a soron következő (cs)őszi faluszépítő játékot, ahol minden csőszi család, vállalkozó és intézmény számára áll a lehetőség, hogy őszi dekorációikkal dobják fel otthonukat, udvarukat vagy intézményeiket.
A játék lényege egyszerű: az érdeklődőknek őszi hangulatú dekorációt kell készíteni udvarukon, kerítések vagy otthonuk előtt, majd az elkészült alkotásokról készült fényképeket a szervezőknek, Viniczai Anikónak vagy Hujber Ferencnek lehet elküldeni üzenetben, a közösségi oldalon keresztül.
A határidőig, október 2. 20:00 óráig még van néhány nap, amikor majd  a három legötletesebb és legszebb alkotást fogják díjazni. 
A játék rendezői az előző év tapasztalata után nagy izgalommal várják az idei kreatív alkotásokat, és remélik, hogy a dekorációk elkészítése az alkotók számára is nagy örömet okoz.
A csőszi közösség mindig is híres volt kreativitásáról és összetartásáról, így biztosak vagyunk benne, hogy ez az esemény is nagy sikerrel fog zárulni, és az őszi dekorációk még szebbé teszik majd a falut. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában