Közlekedés

2023.09.29. 10:44

Lekerült a gyűlölt zsákutcatábla a Honvéd utcáról (videó)

Nagy Zoltán Péter

Fotó: NZP / FMH

A Móri úti felújítások keretén belül több környező utca is érintett volt az utóbbi időben. A legnagyobb problémát a párhuzamos Malom utcában okozta a keresztutcák lezárása. Volt idő, amikor lezárták mindhárom utcát, így a Honvéd, Irányi és Szent Vendel utcákat. Talán ez volt a legnehezebb időszaka a lezárásoknak. Pár napja számoltunk be arról, hogy megnyitották az Irányi Dániel utcát, amely mindkét irányból járható azóta. Már az is nagy segítség volt a felsővárosi közlekedőknek. Ma találkoztunk azokkal a szakemberekkel, akik leszerelték a zsákutcatáblát a Honvéd utca Malom utca feléről, és az egyirányú utca tábla került ki a helyére. Úgy tudjuk, már járható is a Honvéd utca a Malom utca felől, de kérjük a közlekedőket, figyeljenek, mert délután kezdik meg a kopóréteg terítését a Honvéd utca és a Móri út kereszteződésében. Ismereteink szerint szombat reggelre a Móri út ezen szakaszáról már csak az útburkolatfestések hiányozhatnak.

A Malom utca Mészöly Géza utcai fele továbbra is zárva marad. A Malom utcából nem lehet ott kihajtani, illetve ugyanitt behajtani sem.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában