Szívesen fogadják az adományokat!

2023.09.18. 15:21

Leégett az otthona, a település gyűjtést szervez

A martonvásári önkéntes tűzoltók megmentették a főépületet, de melléképület sajnos a lángok martalékává vált Ráckeresztúron, ahol most gyűjtést szerveznek, mert az épületet lakták.

S. Töttő Rita

Fotó: Martonvásári ÖTE Facebook oldal

Egy ötven négyzetméteres lakóház vált a lángok martalékává két héttel ezelőtt Ráckeresztúron, ahová akkor az érdi és a martonvásári tűzoltók siettek segíteni. A pusztítást sikerült ugyan megfékezni, a lángok nem terjedtek át a főépületre, ám a kisebb épület teljesen lakhatatlanná vált.

Fotó: Martonvásári ÖTE Facebook oldal

Szentes-Mabda Katalin Dóra polgármester a feol.hu-nak elmondta: az épületnek volt lakója, Takácsné Erika, aki sajnos a tűzben mindenét, még az okmányait is elveszítette. A település ezért úgy döntött, hogy a Szív Csücske Alapítványukon keresztül támogatják a károsultat. Bármilyen adományt elfogadnak, mondta a település vezetője, hozzátéve: aki az Alapítvány számlaszámára utalna, a közleménybe írja be: „Erika részére adomány”, ugyanis már családokat is támogatnak, így fontos tudni, mire érkezett az összeg. A számlaszám, ahová szívesen fogadják az adományokat: 11710088-21133727.

Fotó: Martonvásári ÖTE Facebook oldal

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában