Elismerés

2023.09.15. 17:05

Hétszeres Városmarketing Gyémánt Díjas Székesfehérvár

Székesfehérvári turisztikai társasága ismét – immár hetedik alkalommal - Városmarketing Gyémánt Díjban részesült. Az elismerést F. Szegő Krisztina ügyvezető a Várkert Bazárban vette át a Magyar Marketing Szövetségtől.

S. Töttő Rita

F. Szegő Krisztina ügyvezető a díjátadón

Fotó: Székesfehérvári Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft.

Az idei évben is beadta a pályázatát a Székesfehérvári Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft. a Városmarketing Gyémánt Díj pályázatára. A „Fehérvár neked - webapplikáció városfelfedezéshez” nevezésével Marketingkommunikációs megoldások és tartalom kategóriában a 2023-as pályázati időszakban eredményes, az értékelési kritériumnak megfelelő, a szakmai zsűri által színvonalasnak értékelt városmarketing tevékenységet végzett - áll az elismerésben, melyet csütörtökön vett át F. Szegő Krisztina, a Székesfehérvári Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetője a Várkert Bazárban megrendezett díjátadó ünnepségen. Az elismerést a Magyar Marketing Szövetségtől vehette át a fehérvári turisztikai szervezet.

Fotó: Székesfehérvári Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft.

A Magyar Marketing Szövetség, valamint a pályázat társszervezetének célja, hogy a sikeres és hatékony marketingmegoldások elismerésével és azok széleskörű népszerűsítésével hozzájáruljon az igényes, szakmailag helyes gyakorlat elterjesztéséhez - áll a indoklásban.

- Hetedik alkalommal vehettük át az elismerést – mondta el a feol.hu-nak az ügyvezető. - Igyekszünk mindig megújulni, új fejlesztésekkel előrukkolni. Fontos szempont számunkra a kínálat és szolgálatfejlesztés, továbbá szakmai berkekben is fontosnak tartjuk a megmérettetést, hogy kapjunk visszajelzést a munkánkra. De különösen azért fontos ez a díj, mert ezzel is a város hírnevét öregbítjük, minőségi munkáját segítjük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában