Hivatalos címke lehet

2023.09.18. 16:30

Grafikai ötletpályázatot ír ki a székesfehérvári sörfőzde

Feol.hu

Fotó: Africa Studio

Ezentúl minden sörösdoboz és üveg után díjat kell fizetni, ugyanakkor fogyasztás után, visszaváltást követően az összeget vissza is lehet kapni. A remények szerint ez az intézkedés segít csökkenteni a feldolgozatlan, rossz helyre kerülő csomagolóanyagok arányát - ez az új, 2024-től életbe lépő szabályozás adta az ötletet a hübris pályázatához. 

Fenntarthatóság, hulladékkezelés témakörben, Szemét, ne dobd el címmel várják a műveket grafika, rajz, festészet, és bármely egyéb, digitalizálható grafikai határterületről. Közleményük szerint a nagy átállásra a főzde úgy reflektál, hogy az első betétdíjas csomagolású termékeként sörfőzőmesterei segítségével létrehoz egy fenntartható, kizárólag helyi alapanyagokból készített sört, ahol a főzés során keletkező energiafelhasználást is próbálja a lehető legjobban minimalizálni. Ehhez az új sörhöz keresik a legmegfelelőbb csomagolást, címkét, melyhez rendhagyó módon csomagolástervezői ötletpályázatot hirdetnek.

A nyertes negyed millió forint értékű ajándékot kap, illetve a presztízst, hogy grafikáját kiállítás keretében felfüggesztik majd a legjobbak közé. Minden pályázó kap meglepetést is.

 A részletek a [email protected] e-mail címen elérhetők.

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában