Kilenc pedagógus kapott elismerést

2023.09.22. 20:00

Fontos kérdések és díjátadó a PSZ fehérvári ülésén (galéria)

Évnyitó értekezleten találkoztak pénteken, Székesfehérváron a Pedagógusok Szakszervezete Fejér Vármegyei Szervezete Titkárok Tanácsának tagjai. Az eseményen átadták az Eötvös József-emlékérem bronz, ezüst, arany fokozatait.

Kecskés Zoltán

Kimagasló szakszervezeti és pedagógusi munkájukért többen is elismerésben részesültek.

Fotó:  Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A Kisalföldi ASzC Szent István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum és Szakképző Iskola első emeletének terme szinte megtelt. A többi között beszámoló hangzott el az elmúlt időszak eseményeiről, meghatározták a közeljövő feladatait és megvitatták a Státusz törvényt is. Gosztonyi Gábor PSZ alelnök a sajtó kérdésre válaszolva nem zárta ki a tiltakozások folytatását sem.

A megye valamennyi részéből érkezett tagok közül kimagasló szakszervezeti munkájukért többen vehették át kitüntetéseket, amelyeket a Pedagógusok Szakszervezete Fejér Vármegyei Szervezete adományozott. A díjakat Totyik Tamás a PSZ elnöke, Gosztonyi Gábor a PSZ alelnöke és Jámbor Ferencné vármegyei elnök adott át.

Az Eötvös József-emlékérem bronz fokozatát Halász Eszter (Iszkaszentgyörgyi Általános Iskola), Sepsiné Takács Erika (móri Dr. Zimmermann Ágoston Általános Iskola), Szűcs Krisztina (székesfehérvári Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium) és Toloczkóné Haász Andrea (Móri Pitypang Óvoda) érdemelte ki.  Ezüst fokozattal tüntették ki Horváth István Attilánét (kincsesbányai Kazinczy Ferenc Tagiskola), Iszákné Spiczmüller Mariannát (Arany János EGYMI), Tima Gabriellát (bicskei Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola) és Mátrai Zoltánnét (székesfehérvári Széna Téri Általános Iskola). Az aranyfokozatú emlékérmet pedig Buza Editnek (Móri Petőfi Sándor Általános Iskola) adományozta a szervezet, aki nem volt jelen az ülésen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában