Megvan a helyszín is, ahonnan a segélykérést leadta

2023.09.05. 17:30

Földönkívüli kért segítséget Szabadbattyánból, hogy hazajusson az övéihez

Egy, a Föld bolygón ragadt lény próbált kapcsolatba kerülni az övéivel. A kapcsolatfelvétei kísérlet nem máshol, mint Szabadbattyánban zajlott le. Íme a részletek.

Házi Péter

Nem tudjuk, sikerült-e az eltévedt földönkívülinek kapcsolatba lépnie az övéivel és visszajutnia az űrhajóra

Fotó: shutterstock

Különös jelenetre lettünk figyelmesek Szabadbattyánban, a 7-es úton autózva. A Tác felé vezető elágazás mellett, egy piros telefonfülkében valaki kétségbeesetten próbált telefonálni. 

Köszönet annak a piktornak, aki jó ötletével nevetést, mosolyt csal a 7-es úton Szabadbattyán felé közlekedők arcára!
Fotó: Házi Péter /FMH

Ennek a valakinek csak a sziluettjét láttuk, de azonnal feltűnt, hogy valami nem teljesen kerek. Az illető egy "hokedlin" állva próbálta elérni a telefonkagylót. A feje is nagyon fura volt, hát még a teste! No meg az ujjai! Ekkor mint egy villámcsapásként hasított belénk a felismerés: A földönkívüli, a nyolcvanas években egyszer már a bolygónkon járt E.T. (vagy annak leszármazottja) tévedhetett el és próbál kétségbeesetten kapcsolatba lépni telefonon az övéivel. 

Hogy sikerült-e a kapcsolatfelvétel, azt már nem tudtuk megvárni, mert a lámpa zöldre váltott és bizony menni kellett tovább, így csak reménykedünk abban, hogy E.T. már újra az űrhajón van és az övéinek meséli a szabadbattyáni kalandját. És hogy a legközelebbi Földre szálláskor már hoz magával mobiltelefont.

És persze gratulálunk a földi piktornak, aki ezt a szellemes telefonfülke jelenetet megvalósította, nevetést vagy legalábis mosolyt csalva a 7-es úton autózók arcára!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában