Hetvenkedő Hatvanasok

2023.09.15. 10:19

Fejér vármegyét a dunaújvárosi Pentelei Nyugdíjas Klub négytagú formációja képviselte az egerszegi versenyen

Feol.hu

Fotó: police.hu

A kibervilágban leselkedő veszélyek álltak idén a középpontjában a Zalaegerszegen IV. alkalommal megrendezett Hetvenkedő Hatvanasok országos vagyonvédelmi-és bűnmegelőzési vetélkedőnek. A szeptember 14-én zárult kétnapos szellemi erőpróbán Fejér vármegyét a dunaújvárosi Pentelei Nyugdíjas Klub négytagú formációja képviselte. Ők azok, akik előzőleg a területi válogatókon a legjobban szerepeltek. A rendezvény első napja a játékos bemelegítésről, ismerkedésről szólt. A bűnmegelőzési ismeretekről csütörtökön adtak számot az egyes csapatok a mindszentyneumbeli megméretésen.

A verseny döntőjét szeptember 14-én délelőtt dr. Hatala József, ny. r. altábornagy, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács elnöke nyitotta meg, aki köszöntőjében kiemelte, hogy a vetélkedő legfőbb célkitűzése az, hogy a megfelelő védelemhez szükséges döntések, önvédelmi képességek készségszintűvé váljanak a szépkorúak körében is, továbbá, hogy azok a nyugdíjasok, akik részt vesznek a rendezvényen, saját korosztályuknak is továbbadják a megszerzett tudást és tapasztalatot.  – írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában