A tetős szakma legjava Kápolnásnyéken

2023.09.15. 16:30

A Tetőépítők Országos Találkozójának adott otthont Kápolnásnyék

9. alakommal rendezték meg a Tetőépítők Országos Találkozóját, melynek idei helyszíne Kápolnásnyéken a Halász Gedeon Eseményközpont volt.

Déri Brenda

Több mint 40 kiállító volt a helyszínen

Fotó: Déri Brenda / FMH

A Tető Építők Egyesület szervezésében létrejövő egész napos programsorozat célja, hogy összefogják a tetős szakmák legjavát, kiállítóik pedig megismerkedhessenek a szakmabeliekkel, illetve a felvevőpiaccal. Antalfy Zsanett, építészmérnök, az egyesület alelnöke elárulta, hogy rendezvényük minden évben kap egy nevet, ez idén a TOT ’23. 

– A TOT ’23 a kilencedik országos találkozónk és nagyon jó látni, hogy évről évre egy többen vagyunk. Az itt jelenlevő kiállítóink, azok egyben a támogatóink is, akik a kezdetekkor még csak néhányan, ma már azonban több mint 40-en vannak. Ez a növekedés pedig a vendégeink létszámában is megmutatkozik, hiszen közel 600 fő van jelen –.

Rengetegen nézték, ahogy a szakemberek dolgoznak
Fotó: Déri Brenda / FMH

Ami a konkrét programokat illeti, a délelőtt és a délutáni órákban is interaktív tetőfedő show-t tartottak, mely során 2-2 támogató különböző tetőfedési technikákat mutatott be egy forgatható tetőmaketten. Majd a napot egy kerekasztal-beszélgetéssel zárták, ahol négy 70 év feletti ács, valamint tetőfedő szakembert szólaltatnak meg a szervezők. 

Az egyesület alelnöke hozzátette, minden évben az a céljuk, hogy megújulva térjenek vissza az országos találkozóra, amelyet igyekeznek változatos, és mozgalmas programokkal megtelíteni.

Fotó: Déri Brenda / FMH

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában