Több akadály is lesz az utakon

2023.08.13. 19:00

Útlezárásokra és útszűkületekre is lehet számítani

Több utcát is érint az a már futó projekt, melynek keretében megfelelő mederbe terelik a Vértes lábánál fekvő település felszíni vizeit. Már most is több helyen van útakadály, de augusztus 14-től további útlezárásokra készülhetnek, akik arra járnak.

Palocsai Jenő

Megkezdődött Magyaralmáson a település vízrendezésének második üteme. A Mór felöli bekötőnél és a Fő utcán már két helyen is egy sávon, váltakozó irányban halad a forgalom még akkor is, amikor nincs munkavégzés. Ám ha a gépek dolgoznak a bontásokon vagy éppen a központi árok átereszénél, akkor időszakosan teljes útzár is elképzelhető. 

Augusztus 14-től azonban új területeken is elkezdődik a munka. 

-A vízrendezési projekthez kapcsolódva megkezdődnek a Táncsics és a Széchenyi utca vízrendezési és útépítési munkái. Utóbbi részeként egy Magyar falu Program által támogatott aszfaltozásra is számítani kell. Hétfőn a forgalomtechnikai táblák kihelyezése és a közmű feltárások történnek, ezért érdemes a munkaterületek környékén nagyobb figyelemmel közlekedni, írta közleményében a magyaralmási önkormányzat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában