Felhívás

2023.08.10. 13:00

Szociális tűzifára pályázhatnak a sárosdiak

Habár a nyárból még hátravan néhány hét, a szociális tűzifa pályázatok benyújtásának lehetősége néhány település lakosai számára már nyitott. Így van ez Sárosdon is, ahol október 13-ig fogadják a kérelmeket.

Héjj Vivien

Rászoruló családoknak hirdet pályázatot Sárosd önkormányzata

Forrás: pexels.com

Szociális tűzifa pályázatot hirdet sárosdi lakosok számára a település önkormányzata.

– A képviselő-testület idén is támogatja a rászoruló lakosságot, ezért pályázatot nyújtottunk be, és 129 erdei köbméter szociális tűzifa támogatást nyertünk – olvasható a Dunkl Gergely polgármester által közzétett hirdetményben.

A tűzifa támogatás ugyanazon lakott ingatlanra csak egy jogosultnak állapítható meg, függetlenül a lakásban élő személyek és a háztartások számától. Nem jogosult szociális célú tűzifa támogatásra az a személy, család, azon ingatlan vonatkozásában, mely tűzifával egyáltalán nem fűthető.

A pályázat beadásához szükséges adatlapot a polgármesteri hivatalban, ügyfélszolgálati időben igényelhetik a helyiek. A kitöltött formula benyújtási határideje: október 13., péntek 12 óra. A kérelmek megalapozottságát november 30-ig ellenőrzi a hivatal. A pályázattal kapcsolatban Tatai-Kucsera Emőke és Kiss Csabáné ad tájékoztatást munkaidőben a 25/511-210-es telefonszám 6-os mellékén.

A pályázat további részleteiről, a jogosultak köréről és pozitív elbírálás esetén az átvételi lehetőségekről a település honlapján elérhető dokumentumok adnak tájékoztatást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában